Bent u een regelmatige bruiner? Dan is deze ontspannende 160 watt zonnebank optimaal. Dankzij het ergonomisch ligvlak ligt u zeer comfortabel. U profiteert bovendien tijdens het zonnen van talrijke extra's. Voor de gewenste verkoeling kunt u niet alleen gebruik maken van het ventilatiesysteem, maar ook van de airconditioning. Daarnaast kunt u zich laten benevelen met een vitaliserende of ontspannende aromageur. Deze aromatoepassing neutraliseert de kenmerkende UV-geur. Een heerlijk ontspannen moment voor uzelf!

zonnen voor maar € 10,-

maximaal 20 minuten

Dit toestel is de verdere ontwikkeling van de Excellence 800 en biedt alle voordelen in een nieuw jasje! Heerlijk bruinen in een ruim toestel boordevol comfort. Dit is wat de Excellence 800 en 880 met 160 watt lampen u kunnen bieden. Door de Climatronic functie zijn deze toestellen nooit te warm of te koud. De ergonomische vormgeving van de Body Wave Light, acryl ligplaat, maakt ontspannen bruinen mogelijk. De vitaliserende of relaxerende aromaprogramma's ronden de toestellen perfect af.

zonnen voor maar € 10,-

maximaal 20 minuten

De Ergoline Prestige 1400 is het vlaggenschip van de nieuwe luxe klasse van Ergoline. De indrukwekkende LED Light Show en het onovertroffen design boeit uw klanten al op het eerste gezicht. De standaard volledig uitgeruste versie inclusief gesloten bruiningstunnel, Climatronic Plus,  Aqua Fresh & Aroma en 3D Sound garanderen een ongeëvenaarde welzijnsbelevenis tijdens het zonnen. Met het nieuwe Control Center en NFC Connect brengt de Ergoline Prestige 1400 comfort en bediening op een nieuw niveau. Maar ook bij de bruiningsprestatie wordt met Intelligent Performance een nieuwe standaard gezet.

zonnen voor maar € 12,-

maximaal 20 minuten